Chcesz wiedzieć, jak zdrowo gotować, aby szybko schudnąć i uniknąć chorób, takich jak cukrzyca, insulinooporność czy zaburzenia hormonalne? Poznaj tajemnice gotowania z sezonowych warzyw i owoców! Książka Natalii Dolaty, znanej z bestsellera Słodycze bez cukru i słodzików, to 130 inspirujących przepisów na dania o niskim indeksie glikemicznym. Odkryj wyjątkowe smaki każdej pory roku, zaczynając od energetyzujących śniadań, poprzez sycące obiady, aż po odżywcze kolacje. Każdy przepis bazuje na składnikach o niskim indeksie glikemicznym, wspierając stabilny poziom cukru we krwi. Oprócz pięknych fotografii, przepisy zawierają dane o wartościach odżywczych, co ułatwi odchudzanie i zdrową dietę.
Smakuj zdrowie o każdej porze roku.
130 przepisów na sezonowe potrawy o niskim indeksie glikemicznym
49.30 zł
Podmiot odpowiedzialny za bezpieczeństwo produktu: JANUSZ NAWROCKI Spółka Komandytowa, Antoniuk Fabryczny 55/24, 15-762 Białystok (PL), adres e-mail: handel1@studioastro.pl
13 w magazynie
Autor | Natalia Dolata |
---|---|
Wydawnictwo | Vital |
Rok wydania | 2024 |
Oprawa | miękka |
Liczba stron | 240 |
Numer ISBN | 978-83-8272-715-9 |
Kod paskowy (EAN) | 9788382727159 |