Dzięki naszemu poradnikowi możesz mieć całą kulinarną Polskę na własnym stole!
Poszukując przysmaków kuchni z różnych stron Polski, na naszej „mapie kulinarnej” możemy wyróżnić co najmniej kilka regionów: Pomorze i Kaszuby, Wielkopolskę i Kujawy, Śląsk, Pogórze (Podhale i Podkarpacie), Mazowsze i Kurpie, Warmię i Mazury, Małopolskę, Podlasie.
Polska kuchania regionalna. Smak tradycji
15.20 zł
Podmiot odpowiedzialny za bezpieczeństwo produktu: P. H. W. „FENIX”, Czapliniecka 148, 97-400 Bełchatów (PL), numer telefonu: 44 634 86 26, adres e-mail: wydawnictwo@phwfenix.pl
2 w magazynie
Waga | 0.53 kg |
---|---|
Wymiary | 1.5 × 17.5 × 25 cm |
Autor | praca zbiorowa |
Wydawnictwo | Fenix |
Rok wydania | 2015 |
Oprawa | twarda |
Liczba stron | 160 |
Format | 18.0 x 25.2 cm |
Numer ISBN | 978-83-7705-919-7 |
Kod paskowy (EAN) | 9788377059197 |