Książka zawiera ponad 170 przepisów z rejonu Morza Egejskiego. Są to tradycyjne przepisy z greckich domów lub tutejszych restauracji.
Możecie się zdziwić, jak proste się wydają, ale tradycyjna kuchnia grecka właśnie taka jest — prosta, smaczna i zdrowa. Podstawą wielu produktów jest oliwa i feta, którą dodaje się niemal do wszystkiego, sos pomidorowy, a także różne warzywa — takie jak różne odmiany soczewicy, ciecierzyca i wiele innych.
Kuchnia Egejska
52.38 zł
Podmiot odpowiedzialny za bezpieczeństwo produktu: Ridero IT Publishing Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością, ul. Św. Filipa 23/4, 31-150 Kraków (PL), adres e-mail: support@ridero.pl
4 w magazynie
Autor | Paulina Maruszewska |
---|---|
Wydawnictwo | Ridero |
Rok wydania | 2023 |
Liczba stron | 349 |
Numer ISBN | 978-83-8324-968-1 |
Kod paskowy (EAN) | 9788383249681 |