Pizza. Przepisy i techniki znanego pizzaiolo

64.56 

Podmiot odpowiedzialny za bezpieczeństwo produktu: Społeczny Instytut Wydawniczy Znak Sp. z o.o., ul. Kościuszki 37, 30-105 Kraków (PL), numer telefonu: 126199500, adres e-mail: sekretariat@znak.com.pl

16 w magazynie

SKU: 11129577 Kategorie: ,

Wszystko, co musisz wiedzieć o sztuce pieczenia pizzy
Od klasycznej Margherity po ekscytujące kompozycje smakowe – znajdziesz tu inspiracje na każdą porę roku i każdą okazję. Wypróbuj ciekawe wariacje na temat znanych klasyków!
Pizza wiosenna z karmelizowanymi szparagami.
Pizza łącząca bogaty smak orzechów z miodem i mozzarellą.
Pizza na zimną pogodę z pieczoną dynią, ricottą i karmelizowaną cebulą.
I wiele innych!
Odkryj najlepsze techniki wyrabiania, formowania i pieczenia pizzy, która zachwyca do ostatniego kęsa. Sprawdź, jak przygotować łatwe ciasto, które zawsze wychodzi.
Dowiedz się:
• Co zrobić, by przy rozkręcaniu ciasta na pizzę nie powstawały dziury?
• Jaki rodzaj mąki wybrać, by ciasto było jednocześnie puszyste i chrupiące?
• Jak przygotować najlepszy sos do pizzy?
Dan Richer, znany nowojorski pizzaiolo, sprawi, że każda twoja pizza będzie idealna i niepowtarzalna!

Wymiary 20.5 × 25 cm
Autor

Dan Richer, Katie Parla

Wydawnictwo

Znak

Rok wydania

2025

Oprawa

twarda

Liczba stron

288

Format

20.5 x 25.0 cm

Numer ISBN

978-83-240-8515-6

Kod paskowy (EAN)

9788324085156

Bezpieczne płatności
Płać bezpiecznie kartą, BLIKiem lub szybkim przelewem.
Darmowa dostawa
Szybka i wygodna dostawa prosto pod Twoje drzwi.
Prezenty i wyprzedaże
Dołącz do newslettera i zyskaj dostęp do wyjątkowych promocji.
Wsparcie
Masz pytanie? Nasz zespół służy pomocą o każdej porze.

Zapisz się do naszego Newslettera!

Bądź na bieżąco z promocjami

Pizza. Przepisy i techniki znanego pizzaiolo
Pizza. Przepisy i techniki znanego pizzaiolo

64.56 

16 w magazynie