Air Fryer – urządzenie do zadań specjalnych!
Szybszy i tańszy w działaniu od piekarnika. Przyrządzisz w nim prawie wszystko. Poznaj tajniki pieczenia ciepłym powietrzem! Aby dobrze zacząć dzień, przygotuj puszyste wytrawne omlety lub własnoręcznie skomponowaną chrupiącą granolę z orzechami i owocami. Na obiad przyrządź zupę z pasternaku z miodem, sycące steki z kalafiora lub cudownie soczyste kotlety jagnięce. Masz ochotę na deser? W air fryerze zrobisz też przełamane nutą słonego karmelu bananowe babeczki, kukurydziane batoniki, a nawet orzeźwiające ciasto cytrynowe!
Odkryj pełny potencjał swojego air fryera!
Jeśli stawiasz pierwsze kroki w smażeniu ciepłym powietrzem – ta książka pomoże ci wybrać odpowiedni model urządzenia, zdradzi, co zrobić, żeby twoje dania były doskonałe za każdym razem, i otworzy przed tobą drzwi do prawdziwego mistrzostwa!
Tłumacz: Katarzyna Kmieć-Krzewniak
Air fryer. Przepisy na prawie wszystko
56.39 zł
Podmiot odpowiedzialny za bezpieczeństwo produktu: Społeczny Instytut Wydawniczy Znak Sp. z o.o., ul. Kościuszki 37, 30-105 Kraków (PL), numer telefonu: 126199500, adres e-mail: sekretariat@znak.com.pl
83 w magazynie
Wymiary | 16.5 × 23.5 cm |
---|---|
Autor | Clare Andrews |
Wydawnictwo | JednymSłowem |
Rok wydania | 2025 |
Oprawa | twarda |
Liczba stron | 208 |
Format | 16.5 x 23.5 cm |
Numer ISBN | 978-83-8367-122-2 |
Kod paskowy (EAN) | 9788383671222 |