Baziółka to nowoczesna marka, która za cel stawia sobie zrewolucjonizowanie roli świeżych ziół w polskiej kuchni.
Jej twórcy już od ponad 20 lat rozbudzają nasze kubki smakowe i zachęcają do własnych kulinarnych poszukiwań. W asortymencie Baziółki znajdziecie pełną gamę aromatycznych ziół – od tych najbardziej znanych i lubianych jak bazylia, pietruszka, kolendra, tymianek czy mięta po bardziej wyszukane, jak choćby rukiew wodna, szczaw czerwony czy bazylia tajska.
Zioła na talerzu. 75 pysznych przepisów i 15 aromatycznych historii
18.40 zł
1 w magazynie
Waga | 0.916 kg |
---|---|
Wymiary | 2.2 × 19.5 × 26 cm |
Autor | praca zbiorowa |
Wydawnictwo | Edipresse Książki |
Rok wydania | 2018 |
Oprawa | twarda |
Liczba stron | 312 |
Format | 19.0×25.5 cm |
Numer ISBN | 9788381173223 |
Kod paskowy (EAN) | 9788381173223 |