Propozycje różnych przepisów potraw z grzybami.
Niezwykły aromat, jak również walory smakowe grzybów sprawiają, że należą one do najpopularniejszych i najbardziej cenionych specjałów kuchni polskiej. Wpływają na lepsze trawienie i przyswajalność pokarmów. Mogą stanowić podstawowy składnik wielu potraw lub dodatek smakowo-aromatyczny.
Grzyby w potrawach
7.79 zł
Podmiot odpowiedzialny za bezpieczeństwo produktu: Wydawnictwo Duszpasterstwa Rolników, ul. Modra 23, 87-800 Włocławek (PL), adres e-mail: wydawnictwo@wydawnictwodr.pl
4 w magazynie
Autor | Bolesław Pilarek, Patrycja Rozumowicz, Elwira Ulan |
---|---|
Wydawnictwo | Wydawnictwo Duszpasterstwa Rolników |
Rok wydania | 2008 |
Oprawa | twarda |
Liczba stron | 120 |
Format | 20.0 x 20.0 cm |
Numer ISBN | 978-83-7401-039-9 |
Kod paskowy (EAN) | 9788374010399 |