Krucha i chuda kiełbasa, soczysta szynka, smakowity pasztet. Zawsze świeże, pachnące, doprawione według własnego gustu, bez konserwantów. To jest możliwe i wcale nietrudne. Wystarczy dobre mięso, podstawowy sprzęt kuchenny i trochę chęci. Tu znajdziesz wypróbowane, tradycyjne przepisy na kiszki, salcesony, serdelki, parówki, pasztety, szynki, galarety, wędzenie kiełbas. Przy każdym przepisie zdjęcie gotowego wyrobu.
Domowy wyrób wędlin to:
• rodzinne spędzenie wolnego czasu – nic tak nie spaja domowników, jak wspólne działanie,
• sukces towarzyski – zaproś gości, zadziw ich, smakiem wędlin własnego wyrobu,
• zdrowsze odżywianie – bez konserwantów, zawsze świeże, smaczne i pożywne.
Kiełbasy własnego wyrobu
18.96 zł
Podmiot odpowiedzialny za bezpieczeństwo produktu: Multico Oficyna Wydawnicza Sp. z o. o., Aleje Jerozolimskie 53, 00-697 Warszawa (PL), numer telefonu: 22 564 08 00, adres e-mail: biuro@multicobooks.pl
1 w magazynie
Waga | 0.192 kg |
---|---|
Wymiary | 0.9 × 13 × 19 cm |
Autor | Bernhard Gahm |
Wydawnictwo | Multico |
Rok wydania | 2006 |
Oprawa | miękka |
Liczba stron | 144 |
Format | 13.0 x 19.0 cm |
Numer ISBN | 83-7073-437-5 |
Kod paskowy (EAN) | 9788370734374 |