Kiełbasy własnego wyrobu

18.96 

Podmiot odpowiedzialny za bezpieczeństwo produktu: Multico Oficyna Wydawnicza Sp. z o. o., Aleje Jerozolimskie 53, 00-697 Warszawa (PL), numer telefonu: 22 564 08 00, adres e-mail: biuro@multicobooks.pl

1 w magazynie

SKU: 178710 Kategorie: ,

Krucha i chuda kiełbasa, soczysta szynka, smakowity pasztet. Zawsze świeże, pachnące, doprawione według własnego gustu, bez konserwantów. To jest możliwe i wcale nietrudne. Wystarczy dobre mięso, podstawowy sprzęt kuchenny i trochę chęci. Tu znajdziesz wypróbowane, tradycyjne przepisy na kiszki, salcesony, serdelki, parówki, pasztety, szynki, galarety, wędzenie kiełbas. Przy każdym przepisie zdjęcie gotowego wyrobu.
Domowy wyrób wędlin to:
• rodzinne spędzenie wolnego czasu – nic tak nie spaja domowników, jak wspólne działanie,
• sukces towarzyski – zaproś gości, zadziw ich, smakiem wędlin własnego wyrobu,
• zdrowsze odżywianie – bez konserwantów, zawsze świeże, smaczne i pożywne.

Waga 0.192 kg
Wymiary 0.9 × 13 × 19 cm
Autor

Bernhard Gahm

Wydawnictwo

Multico

Rok wydania

2006

Oprawa

miękka

Liczba stron

144

Format

13.0 x 19.0 cm

Numer ISBN

83-7073-437-5

Kod paskowy (EAN)

9788370734374

Bezpieczne płatności
Płać bezpiecznie kartą, BLIKiem lub szybkim przelewem.
Darmowa dostawa
Szybka i wygodna dostawa prosto pod Twoje drzwi.
Prezenty i wyprzedaże
Dołącz do newslettera i zyskaj dostęp do wyjątkowych promocji.
Wsparcie
Masz pytanie? Nasz zespół służy pomocą o każdej porze.

Zapisz się do naszego Newslettera!

Bądź na bieżąco z promocjami

Kiełbasy własnego wyrobu
Kiełbasy własnego wyrobu

18.96 

1 w magazynie