„Joanne Lee Molinaro przypomina nam, że najlepszą częścią każdego przepisu jest historia, która się za nim kryje. W swojej debiutanckiej książce kucharskiej dzieli się nie tylko wieloma wspaniałymi wegańskimi daniami koreańskimi (nie mogę się doczekać, aż ugotuję kolejne!), lecz także pokazuje samą siebie i swoich bliskich. Dzięki temu nie tylko lepiej gotujemy, ale też po prostu stajemy się lepsi.”
– Julia Turshen, autorka bestsellera „The New York Times” Simply Julia, podcastu Keep Calm i Cook On oraz założycielka Equity at the Table
„Koreańska kuchnia wegańska to nie tylko źródło świetnych przepisów, które od razu chce się wypróbować, ale i pasjonująca, wciągająca lektura. Obok kreatywnych pomysłów na dania z makaronu, przystawki banchan czy bajgle znajdziemy w niej rodzinne historie, które raz bawią, a innym razem wzruszają do łez.”
– Jeanine Donofrio, autorka książki kucharskiej Love and Lemons
Koreańska kuchnia wegańska
55.43 zł
4 w magazynie
Waga | 1.05 kg |
---|---|
Autor | Joanne Lee Molinaro |
Wydawnictwo | Purana |
Rok wydania | 2021 |
Oprawa | miękka |
Liczba stron | 340 |
Format | 20.0 x 26.0 cm |
Numer ISBN | 978-83-66200-58-6 |
Kod paskowy (EAN) | 9788366200586 |