Mięsiwo. Krótka historia mięsożerstwa

35.05 

Podmiot odpowiedzialny za bezpieczeństwo produktu: Wydawnictwo PETRUS, ul. Raciborska 13/31, 30-384 Kraków (PL), adres e-mail: wydawnictwo@wydawnictwopetrus.pl

2 w magazynie

SKU: 173276544 Kategorie: ,

Andrzej Kozioł, krakowski pisarz i dziennikarz, od lat konsekwentnie oprowadza swoich czytelników po kuchniach i restauracjach, po historii widzianej poprzez kulinaria. Tym razem – po książkach o ziemniakach, chlebie oraz rybach – zaprasza na prawdziwą mięsną ucztę. Na przechadzkę po związanych z mięsem obyczajach, nakazach, zakazach i przesądach. Jak zawsze – mnóstwo anegdot, niezwykłych opowieści oraz niezwykłych przepisów, starych, ale ciągle do wykorzystania w kuchni.

Autor

Andrzej Kozioł

Wydawnictwo

Petrus

Rok wydania

2024

Oprawa

miękka

Liczba stron

250

Format

13.0 x 19.0 cm

Numer ISBN

978-83-7720-764-2

Kod paskowy (EAN)

9788377207642

Bezpieczne płatności
Płać bezpiecznie kartą, BLIKiem lub szybkim przelewem.
Darmowa dostawa
Szybka i wygodna dostawa prosto pod Twoje drzwi.
Prezenty i wyprzedaże
Dołącz do newslettera i zyskaj dostęp do wyjątkowych promocji.
Wsparcie
Masz pytanie? Nasz zespół służy pomocą o każdej porze.

Zapisz się do naszego Newslettera!

Bądź na bieżąco z promocjami

Mięsiwo. Krótka historia mięsożerstwa
Mięsiwo. Krótka historia mięsożerstwa

35.05 

2 w magazynie