Przedstawiamy edycję spęcjalną z notesem na zakupy – spisem produktów do przepisów z książki
Przepisy najwybitniejszego kucharza świata po raz pierwszy w Polsce. Kuchnia sezonowa dla każdego w najlepszym wydaniu.
Alain Ducasse jest uważany za najlepszego kucharza na świecie. O jego klasie świadczą prestiżowe wyróżnienia – trzykrotnie zdobył trzy gwiazdki Michelin, a w całej swojej karierze uzyskał ich w sumie aż dwadzieścia jeden.
Propaguje gotowanie naturalne i odpowiedzialne. „Dziś – mówi – gdy pleni się marnotrawstwo, gdy króluje hodowla przemysłowa, gdy rolnictwo i rybołówstwo są tak intensywne, jako rzecz najoczywistsza narzuca mi się kuchnia zwrócona ku naturze. Zdrowa, z zasadami, prawdziwa, sezonowa, zaangażowana…”
Wraz z byłym szefem kuchni swoich restauracji Christophe’em Saintagne’em i dietetyczką Paule Neyrat Ducasse przełożył tę wizję na 150 pogrupowanych według pór roku prostych i zdrowych przepisów, które zostały uzupełnione o praktyczne porady.
Naturalnie. Prosto, zdrowo, smacznie. Edycja specjalna
18.40 zł
Podmiot odpowiedzialny za bezpieczeństwo produktu: Wydawnictwo Dwie Siostry Sp. z o.o., 3 Maja 2 m. 183, 00-391 Warszawa (PL), adres e-mail: office@wydawnictwodwiesiostry.pl
1 w magazynie
Waga | 1.365 kg |
---|---|
Wymiary | 3.9 × 19.5 × 25 cm |
Autor | Alain Ducasse, Christophe Saintagne, Paule Neyrat |
Wydawnictwo | Dwie siostry |
Rok wydania | 2017 |
Oprawa | twarda |
Liczba stron | 380 |
Format | 19.5 x 25.0 cm |
Numer ISBN | 978-83-64347-37-5 |
Kod paskowy (EAN) | 9788364347375 |