Czy może być coś lepszego niż pachnący, własnoręcznie upieczony chleb na zakwasie, wyjęty właśnie z piekarnika?
Mistrz piekarnictwa Siegfried Brenneis krok po kroku w prosty i przystępny sposób tłumaczy, jak wyhodować własny zakwas, odpowiednio go prowadzić, a następnie używać do wyrobu domowego pieczywa.
Znajdziesz tutaj podstawowe przepisy, idealne dla osób początkujących, a także wiele receptur dla tych, którzy pieką na zakwasie już od jakiegoś czasu. Dzięki tej książce upieczesz nie tylko chleb, bułki czy bagietki, ale również ciasta i inne słodkości.
Po prostu chleb. Domowe pieczywo na zakwasie krok po kroku
38.87 zł
Podmiot odpowiedzialny za bezpieczeństwo produktu: Publicat S.A., ul. Chlebowa 24, 61-003 Poznań (PL), numer telefonu: 616529252, adres e-mail: publicat@publicat.pl
6 w magazynie
Autor | Siegfried Brenneis |
---|---|
Wydawnictwo | Publicat |
Rok wydania | 2023 |
Oprawa | miękka |
Liczba stron | 160 |
Format | 17.0 x 22.3 cm |
Numer ISBN | 9788327126764 |
Kod paskowy (EAN) | 9788327126764 |