Sezonowe warzywo. Wegetariańska uczta

27.06 

Podmiot odpowiedzialny za bezpieczeństwo produktu: Wydawnictwo Pascal Sp. z o.o., Zapora 25, 43-382 Bielsko-Biała (PL), numer telefonu: +48 33 82 82 828, adres e-mail: pascal@pascal.pl

2 w magazynie

SKU: 90657463 Kategorie: ,

Sezonowe warzywo to kolejna porcja przepisów na dania, których głównymi bohaterami są jarzyny.
Upiecz cytrynowe szparagi, ugotuj najlepszą pomidorówkę, zamarynuj cebulę. Usmaż pietruszkowe placki i sprawdź, jak smakuje brukselka z kozim twarożkiem. Prosto, oryginalnie, obłędnie smacznie.
100 przepisów na potrawy bezmięsne – wersje wegańskie i bez glutenu.
„Dość gardzenia warzywami, bezlitosnego wyciągania ich na brzeg talerza, wyławiania z zupy. Grillowane dymki, spaghetti z ogórkiem, wędzone brownie z bakłażanem i ciasto pietruszkowe Dominiki Wójciak przekonają nawet roślinosceptyków do zakupów w najbliższym warzywniaku”.
Basia Starecka, autorka bloga Nakarmiona Starecka, zastępczyni redaktor naczelnej KUKBUK-a.

Waga 0.436 kg
Wymiary 16.5 × 24 cm
Autor

Dominika Wójciak

Wydawnictwo

Pascal

Rok wydania

2018

Oprawa

miękka

Liczba stron

256

Format

16.5 x 24.0 cm

Numer ISBN

9788381030472

Kod paskowy (EAN)

9788381030472

Bezpieczne płatności
Płać bezpiecznie kartą, BLIKiem lub szybkim przelewem.
Darmowa dostawa
Szybka i wygodna dostawa prosto pod Twoje drzwi.
Prezenty i wyprzedaże
Dołącz do newslettera i zyskaj dostęp do wyjątkowych promocji.
Wsparcie
Masz pytanie? Nasz zespół służy pomocą o każdej porze.

Zapisz się do naszego Newslettera!

Bądź na bieżąco z promocjami

Sezonowe warzywo. Wegetariańska uczta
Sezonowe warzywo. Wegetariańska uczta

27.06 

2 w magazynie