Sezonowe warzywo to kolejna porcja przepisów na dania, których głównymi bohaterami są jarzyny.
Upiecz cytrynowe szparagi, ugotuj najlepszą pomidorówkę, zamarynuj cebulę. Usmaż pietruszkowe placki i sprawdź, jak smakuje brukselka z kozim twarożkiem. Prosto, oryginalnie, obłędnie smacznie.
100 przepisów na potrawy bezmięsne – wersje wegańskie i bez glutenu.
„Dość gardzenia warzywami, bezlitosnego wyciągania ich na brzeg talerza, wyławiania z zupy. Grillowane dymki, spaghetti z ogórkiem, wędzone brownie z bakłażanem i ciasto pietruszkowe Dominiki Wójciak przekonają nawet roślinosceptyków do zakupów w najbliższym warzywniaku”.
Basia Starecka, autorka bloga Nakarmiona Starecka, zastępczyni redaktor naczelnej KUKBUK-a.
Sezonowe warzywo. Wegetariańska uczta
27.06 zł
Podmiot odpowiedzialny za bezpieczeństwo produktu: Wydawnictwo Pascal Sp. z o.o., Zapora 25, 43-382 Bielsko-Biała (PL), numer telefonu: +48 33 82 82 828, adres e-mail: pascal@pascal.pl
2 w magazynie
Waga | 0.436 kg |
---|---|
Wymiary | 16.5 × 24 cm |
Autor | Dominika Wójciak |
Wydawnictwo | Pascal |
Rok wydania | 2018 |
Oprawa | miękka |
Liczba stron | 256 |
Format | 16.5 x 24.0 cm |
Numer ISBN | 9788381030472 |
Kod paskowy (EAN) | 9788381030472 |