Totalnie smacznie. Totalnie prosto. Totalnie TOFU
83 przepisy na kuszące roślinne dania
Wszechstronne, bajecznie proste w przygotowaniu i przepyszne – takie właśnie jest tofu. Z wyglądu niepozorne, w rzeczywistości daje nieograniczone możliwości.
Zrobisz z nim totalnie wszystko: śniadaniową szakszukę, włoski makaron, polskie pierogi, azjatyckie bowle, wegański mac & cheese, kuszące street foody i aksamitne desery (w tym oczywiście tofurnik) – w każdym z tych dań tofu odnajduje się idealnie.
Oprócz tego z książki dowiesz się:
• czym różni się tofu twarde od miękkiego i który rodzaj wybrać, by wydobyć wszystkie jego zalety,
• jak skomponować idealną marynatę
• i dlaczego tofu zawsze znajduje się na szczycie listy zdrowych produktów*.
„Poznaj moje ulubione przepisy na dania z tofu oraz porady i techniki dotyczące ich przygotowywania”.
– Konrad Budzyk
* Podpowiadam już teraz: to dzięki temu, że jest wysokobiałkowe i bogate w składniki odżywcze: żelazo, wapń, niezbędne witaminy i minerały, a dodatkowo naprawdę niskokaloryczne.
Konrad Budzyk – bloger kulinarny, weganin. Jego pierwsza książka, Hummusy i pasty, od razu stała się bestsellerem. Do gotowania podchodzi z dużym luzem, miesza style i techniki, a przy tym świetnie się bawi.
Totalnie tofu
47.87 zł
Podmiot odpowiedzialny za bezpieczeństwo produktu: Społeczny Instytut Wydawniczy Znak Sp. z o.o., ul. Kościuszki 37, 30-105 Kraków (PL), numer telefonu: 126199500, adres e-mail: sekretariat@znak.com.pl
17 w magazynie
Wymiary | 16.5 × 23.5 cm |
---|---|
Autor | Konrad Budzyk |
Wydawnictwo | JednymSłowem |
Rok wydania | 2024 |
Oprawa | twarda |
Liczba stron | 208 |
Format | 16.5 x 23.5 cm |
Numer ISBN | 978-83-240-9962-7 |
Kod paskowy (EAN) | 9788324099627 |