Tradycje kulinarne Japonii

22.24 

Podmiot odpowiedzialny za bezpieczeństwo produktu: HANAMI – RADOSŁAW BOLAŁEK, ul. STAWKI 2A/183, 00-193 Warszawa (PL), adres e-mail: wydawnictwo@hanami.pl

1 w magazynie

SKU: 262512 Kategorie: ,

Książka ta poświęcona jest historii oraz tradycjom kulinarnym Kraju Kwitnącej Wiśni
Poza opisami produktów spożywczych i technik kulinarnych stosowanych w różnych okresach historycznych odnaleźć w niej można ciekawe informacje dotyczące roli jedzenia w życiu Japończyków na przestrzeni dziejów.

Waga 0.264 kg
Autor

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Wydawnictwo

Hanami

Rok wydania

2006

Oprawa

broszurowa

Liczba stron

174

Format

12.5 x 19.5 cm

Numer ISBN

9788360740002

Kod paskowy (EAN)

9788360740002

Bezpieczne płatności
Płać bezpiecznie kartą, BLIKiem lub szybkim przelewem.
Darmowa dostawa
Szybka i wygodna dostawa prosto pod Twoje drzwi.
Prezenty i wyprzedaże
Dołącz do newslettera i zyskaj dostęp do wyjątkowych promocji.
Wsparcie
Masz pytanie? Nasz zespół służy pomocą o każdej porze.

Zapisz się do naszego Newslettera!

Bądź na bieżąco z promocjami

Tradycje kulinarne Japonii
Tradycje kulinarne Japonii

22.24 

1 w magazynie