Książka ta poświęcona jest historii oraz tradycjom kulinarnym Kraju Kwitnącej Wiśni
Poza opisami produktów spożywczych i technik kulinarnych stosowanych w różnych okresach historycznych odnaleźć w niej można ciekawe informacje dotyczące roli jedzenia w życiu Japończyków na przestrzeni dziejów.
Tradycje kulinarne Japonii
22.24 zł
Podmiot odpowiedzialny za bezpieczeństwo produktu: HANAMI – RADOSŁAW BOLAŁEK, ul. STAWKI 2A/183, 00-193 Warszawa (PL), adres e-mail: wydawnictwo@hanami.pl
1 w magazynie
Waga | 0.264 kg |
---|---|
Autor | Magdalena Tomaszewska-Bolałek |
Wydawnictwo | Hanami |
Rok wydania | 2006 |
Oprawa | broszurowa |
Liczba stron | 174 |
Format | 12.5 x 19.5 cm |
Numer ISBN | 9788360740002 |
Kod paskowy (EAN) | 9788360740002 |